Rezart Palluqi

U linda në 9 prill të vitit 1976, në Elbasan. Prej vitit 1992 emigrova fillimisht në Greqi, ku punova dhe...

A do të vyshken lulet? (Roman)

Ditën e fundit të pashkëve e festova sëbashku me Anestin, në verandën stërgjatëse të ballkonit të shtëpisë së tij...

A i ke pirë ndonjëherë lotët e fqinjit tënd?

Sonte vajtova për bashkëqytetarët e mij të një kontinenti tjetër...

Përjetësia është një plazh lakuriq!

Përjetësia është nje plazh lakuriq...

Shoqëritë Mashkullore.

Përse ecën mashkulli në rrugë si elefant...

Patriotët tanë...

Kur shtegëtojmë nën qiejt e Europës, përpiqemi si ai qepëshkulësi...

Inventari i Qytetit.

Të nderuar qytetarë elbasanas...

Për hatër të Priftërinjve...

Megas* Konstandini ishte luftarak i rrallë dhe i mençur...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •