Shaip Emërllahu

Shaip Emërllahu u lind më 13. IV. 1962 në fshatin Trebosh të Tetovës. Shkollën fillore dhe gjimnazin i kreu në vendlindje, ndërkaq Fakultetin Filologjik, Degën Gjuhë dhe Letërsi Shqipe e kreu në Universitetin e Prishtinës. Botoi vëllimet me poezi "Pagëzimi i viteve", Shtëpia botuese "Naim Frashëri", Tiranë, 1994, "Projekti i thyer"...

SHQIPËRI

gjeografia e varreve...

MARATONA SHQIPTARE

Tiranën...

RILINDI PAS FITORES

kthesave të ashtit të historisë...

KOHË TJETËR

njëqind zëra...

DITA E MADHE

sa shumë do të doja...

PROJEKTI I THYER

edhe kur të shenjtët profetë...

BREZI IM

ende pa të pushuar...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •