Hazir Luta

Hazir Luta, u lind me 17 Qershor 1980, ne Malesi te vogel te Rahovecit. Shkollen fillore e kreu ne vendlindje, ndersa gjimnazin Matematiko - Natyror, ne Ratkoc te Rahovecit. Me pas ai kryen studimet ne degen e Gjuhe - Letersise dhe diplomohet ne vitin 2005. Pasioni i tij per letersine vihet re qe ne moshe te re, ndaj dhe duke e vazhduar me tej kete talent...

Poezi nga libri ''Jeta është dashuri''

Për këtë (Mëmë)(At)dhe të Dardanisë...

Poezi nga libri ''E bukura e shpirtit tim''

Ti  e ke zhveshur lëkurën...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •