Syhejl Havolli

Syhejl Havolli,  u lind më 21 korrik 1953. Ka kryer Fakultetin e Filologjisë dega Letërsi dhe Gjuhë
Shqipe...

DËSHIRË

Nuk ta them dot Dëshirë...

MALLI PËR TY

Disa herë t’i kam parë lotët...

MALLKIMI IM

Mallkimi im është i rëndë...

NATA E PARË

Vazhdova të gjurmoj bashkë me arkeologët e kohës antike...

TË PRES ATJE

Mos më shiko drejt në sy...

DO TË LUFTOJMË

Unë dhe ti do të luftojmë...

JETËS T’I THEMI JETË

Do të më kujtohesh një ditë...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •