Hamza Halabaku

Hamza Nazif Halabaku u lind në fshatin Pozharan në vitin 1947. U shkollua në Pozharan, Gjilan, dhe në Prizren...

TESTAMENT

Pasardhës të dashur, këtë amanet munda t´jua lë...

SA HERË

Sa herë pritet një lis...

ULPIANË

Në atë fytyrë pashë vetëveten...

DETI

Në bregun tënd...

KËSHTJELLA KAFKASH

Me kafkat tona ngritni kështjella...

MOLLA E KUQE

Lulet i çel...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •