LETERSIA SHQIPTARE - Bora Pajo

Me Boren

Ka fragmente qe mbeten brenda nesh dhe dalin para syve te mendjes...

Bora Pajo

Bora Pajo u lind me 4 janar 1979 ne Tirane. Ka perfunduar studimet ne fakultetin juridik te Tiranes dhe studimet pasuniversitare ne Amerike....

Autoportret

Nje pale letra bixhozi qendrojne mbi tryeze...

*** ***

Pse te rri vetem? – mendoi, dhe ky mendim sikur e gjalleroi qenien e saj papritmas...

Une

Do te te them: „Te dua!“...

Pablo Neruda

Nje zemer prej hekuri qendronte e heshtur ne tavolinen e drunjezuar...

Une dhe ti

Nese gjithcka...

Guacka

Muzg i trishte. Deti i madh ka zene hapesiren e syve...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •