Ngjyra e syve

Varka lekundej nen ritmin e lopatave dhe ecte me nje shpejtesi...

Te qeshures

Ne boshllekun e ajrit...

Une e takova ate, dhe qe atehere dicka sikur me dhemb

Qielli paska shume yje sonte! Eshte nje nate e ftohte...

Laregesia Ndienja Koha

Fluturoi qe nga momenti qe u nga nga une...

Po vij tek ti!

Po vij tek ti!...

Atehere kur edhe shpirtrat dashurojne

Ajo ferkoi syte, puliti dhe disa here qepallat...

Dhe une erdha

Une erdha...

Trendafilat e bardhe

Ajo u kthye edhe njehere nga ana tjeter. Hapi syte, e ndjeu frymemarrjen e tij...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30