LETERSIA SHQIPTARE - Murat Isaku

Murat Isaku

U lind në fshatin Gajre (Tetovë) më 1928, ku e kreu shkollën fillore, kurse shkollën e mesme e vazhdoi...

Murat Isaku: M'i këpusin dokrrat e frymës

Murat Isaku u rikthye në mesin tonë me për-mbledhjen poetike M’i këpusin kokrrat e frymës, për botimin e të cilit u përkujdesën bijat e tij të dashura, të cilat, të lidhura...

ARTA’MBYLLE DRITAREN

Arta’ mbylle dritaren-me fytyrë në oborr...

U THËRRAS DRUNJVE DHE NIPËRVE

Dal  t’u bëj zë drunjëve përeth dhomës n’shi...

DOLLITË

Do t’ngre dolli për kokën që m’ka marë erë...

TEK LUMI I VËRRINIT

Tek lumi i Vërrinit hedhin vallen shtojzavallet...

NJË GRUAJE

Midis shiut të imët mes nesh del një zë...

VËSHTRIME TË TËRTHORATA

Kalojmë pranë njëri tjetri por nuk flasim...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •