LETERSIA SHQIPTARE - Ismet Aliu

Ismet Aliu

Ismet Aliu (1957, Balaj i Ferizajt) kreu studimet e larta – Letërsi dhe Gjuhë Shqipe në Universitetin e Prishtinës. Punon si mësimdhënës. Ka botuar këto libra: 1. Rrathë në hapësirë, Rilindja, Prishtinë, 1987. 2. Babai i pasjellshëm, Rilindja, Prishtinë, 1989. 3. Vrasja e indiferencës, Rilindja, Prishtinë, 1990...

KOPSHTI I EDENIT

Qe bërë...

MOLLA

Për shkak të një Molle...

UJI

I tejdukshëm...

ËNDRRA

Fëmijët...

MITI

Në LuleLumë...

ATLANTIDA

Ditën e Fundit...

SOKRATI

Ditën që Sokrati...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •