Fejzulla Duraku

Fejzulla Duraku, lindi më 11 nëntor të vitit 1981 në fshatin Strimë, Kumanovë, është shkrimtar shqiptar. Shkollimin fillor e mbaroi në fshatin Haraçinë, ndërsa të mesmën në gjimnazin "Zef Lush Marku" në Shkup. Universitetin në "Shën Kirili e Metodi" në Shkup, por të cilin nuk e përfundoi. IRJM-ja, si shtet është...

POROSI POET I RI

Ty, poet i ri...

GËZIM E VAJË

Dielli lindi në fushën e përgjakur...

VJESHTA

Edhe vjeshta erdhi...

NË MES DY DETRAVE

Natën, asnjëherë s'e kam parë të gëzuar...

ADEM JASHARI

Kjo Kosovë fortë po qanë...

ZJARRE DASHURIE

Pran teje kalova...

NATA DHE YJET

Nata e qëtë...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •