EMRI SHKRIMTAR

Ngritjet dhe rëniet e mia...

Pajtim Roci dhe Ndriçim Koxha

Malet lëshojnë zërin, fushat presin gjëmim...

REMZI XHAFERI

Në një natë të virgjër, t'nemur me fjalë...

FEJZI SULISI

Mos më qaj moj nënë,ti moj lokja ime...

SALI LATIFI

Ç'po e pyesin malet Hotlën...

LEFTER BICAJ

Kur Maqedonia ra në qark...

Cikel poetik

Në shpirtrat e zgjuar...

ERA

Lis' e pemë në fushat e gjera...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30