Bujar Salihu

Bujar Salihu u lind më 1972 në Pogragjë të Gjilanit. Pas përfundimit të matures, më 1990 fillon studimet në Fakultetin Elektroteknikë në Prishtinë, për shkak të gjendjës së krijuar, dytyrohet të marrë botën në sy. Nga viti 1992 jeton në Zvicër...

HYNORE

Mbi faqen tënde po shkruaj emrin tim...

TRILOGJIA E NJË ANKTHI

Aty nisi diçka e keqe dhe pastaj e keqja u rrokullisë  tatëpjetë...

SHKUPI

Ti ke mundur edhe të pushkatoheshe nga llahtaria...

URBANE

Ecim pa na parë kush...

MITROVICA

Të ruajnë ushtri të huaja dhe ushtri të huaja të ndajnë...

GJENEZA E PORTRETIT

Nga këndi i gjallë sodisë...

LARG

Ne duhemi si duket shumë duhemi...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •