LETERSIA SHQIPTARE - Stefan Martiko

Stefan Martiko

Ka lindur në 1948 në Shën – Vasil të Sarandës. Mbas studimeve për gjuhë-letërsi në Universitetin e Tiranës, punoi për 15 vjet si drejtues në shtypin ushtarak. Ka botuar qysh ne moshë të re, por me librat e fundit, si: HESHTAT E BARIT, LUMË I VONUAR DHE TRISHTIMI YT MONA LIZË, ai hyn në lëmin e poezisë bashkëkohore, si i...

AVENTURA ËSHTË BIJA E LIRISË

Atëherë le të jetë kjo...

NË KOHË TË PRANVERËS

Dashuria është art siç...

SHKOP DIRIGJENTI

Jeta qe lojë e varur...

MË POROSISIN TË KTHEHEM

Ti do qiellin tënd unë qiellin...

KOHË KURRË NUK KA TEPËR

Unë e di kohën kur të tjerët...

PRAG OLIMPIADE

Po lëvizin ca anije në qiell...

NJERIU NË MES

A mund ta dish ç'mund...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •