LETERSIA SHQIPTARE - Riza Haziri

Riza Haziri

Kam lindur më 26 gusht 1954 në fshatin Kaçanoll të Mitrovicës. Shtatë klasë të fillores i kam mbaruar në fshatin e lindjes, klasën e tetë në fshatin Bistricë të Shalës së Bjagorës, gjimnazin në Vushtrri e Mitrovicë, ndërsa Fakultetin Filozofik, Degën Letërsi dhe Gjuhë Shqipe në Prishtinë. Një kohë kam punuar arsimtar në shkollën e fshatit, e dhjetë vjetët e fundit në Gjimnazin e Mitrovicës...

Kafka, eshtrat dhe gjaku

Papritmas u ndodha në një pyll të dendur e të errtë. Ecja druejtshëm pa ditur se nga po shkoja. Me kot mundohesha të përcaktoja anët e horizontit. Nga dendësia e pyllit askund nuk dukeshin yjet në qiell. As lëmyshqet e drunjve...

Poezi për fëmijë

Ka raste kur mundohen kot...

Tregime për fëmijë

Thuhet se dikur moti, korbat jetonin në
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •