LETERSIA SHQIPTARE - Lasgush Poradeci

Lasgush Poradeci

Lasgush Poradeci lindi ne qytetin e Pogradecit me 27 dhjetor 1899. Ndoqi studimet ne disa qytete te Evropes, si, ne Bitola, Athine, Bukuresht, Grac. Ne vitet '30, poezite e tij i permblodhi ne dy vellime "Vallja e yjve" dhe "Ylli i zemres". Mbas viteve '90 u be e njohur edhe publicistika, shkrime kritike si dhe korrespondence intime e poetit...

MBI TA

Risto Siliqi-nisu shpejt...

KAMADEVA

Mendoj e shkoj nga pak...

LAMTUMIRE

Me del e ze pshon me te fshete...

DREMIT LIQERI

Mi zall te pyllit vjeshtarak...

NAIMIT

Ku psheretin deshir` e djegur...

ERE TRENDELINE

Sesi m`ju lendon dashurija!...

KUSH TA FALI BUKURINE

Kush ta fali bukurine...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •