Mexhid Yvejsi

Mexhid Yvejsi lindi me 13 Korrik 1950, në Gjakovë, Kosovë. Mësimet fillestare dhe ato të mesme i...

ËSHTË NJË DASHURI

Është një dashuri...

DËSHMORIT

Plumbi s'ia arriti qëllimit...

PALLATI I KULTURËS

Në zemër të qytetit...

KUR MENDOJ PËR KOSOVËN

Kur mendoj për Kosovën...

DRITA NJERËZORE

Sa herë...

PRANIMI I LUTJEVE

Kur isha fëmijë...
Hot news

  • Su
  • Mo
  • Tu
  • We
  • Th
  • Fr
  • Sa
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  •  
  •  
  •  
  •