Vladimir Marku

Vladimir Marku ka lindur në Durrës në 1950. Pas diplomimit për anglisht në Universitetin e Tiranës, punoi...

Fragment nga romani “Mister në Virpazar” – 2007

Kur hyra në dhomë, ajo ishte atje, shtrirë në...

Fragment nga romani “Kapitulli i Fundit” – 2001

E gjen dot se kush është nga ana tjetër e rrugës...

Fragment nga libri alternativ “Polonia, Unë dhe Bjondet”

Një kthim në supermarket, rrugës një pushim buzë liqenit, një Redbull me kornfleiks të Nestles dhe home...

Cikël me poezi nga vëllimi poetik “Sikur ta dija”

Gjuha e vetmisë ma lëpin frymën...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •