Fragment nga drama "Burri i Dheut"

Ndëgjo mirë se ç'të themi...

Pas Vdekjes

Hyjnë bashkë nd'odë të klubit...

14 Vjeç Dhëndërr

Tana.Dëgjo, burrë...

Millonai, i Biri dhe një Gomar

Një millona me të birë...

Njeriu dhe Fytyr' e vet

Një njeri pa mënd në kokë...

Ujku që Gjykohet me Dhelprën Përpara Majmunit

Tregojnë se një ujk plak...

Lopa, Dhija, Delja dhe Luani

Ndë kohë të vjetër...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30