Sulltani

Jam sulltan, mbret i vërtetë...

Zolejka

Nga gjithë vëndet, Misiri...

Baba Musa Lakuriq

Vanë mënt' e mia, vanë,...

Kopshti i Dashurisë

0 pëllumb' i shkruar...

Kurbeti

Mitrua, kur u martua...

Dëshirë

Kush lë mikenë që ka...

Atdheu dhe Dashuria

Vitua një pun' e madhe...

Mëmëdheu

Mëmëdhe quhetë toka...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30