Q

Qerim Raqi

Ka lindur më 22.mars 1965 në fshatin Dardhishtë të Kastriotit (ish Obiliq). Ka studjuar në Degën e Letërsisë...

Cikël poetik nga Qerim Raqi

Gjaku do t´na mallkojë na përfshiu zezona qielli do t´ mërrolet nxihet në t`ziun mot...

Tri poezi nga Qazim Thaqi‏

Larg nga vendet e huaja jehu i këngës dëgjohet...

Qamil Foniqi

Qamil Foniqi u lind 24 janar 1950- tën në Llozicë-Përkorubë. Shkollën fillore e kreu në vendlindje, të mesmen në Drenas, studjoi Letërsi- Gjuhë shqipe në Prishtinë. Punoi gazetar në Radio-Prishtinë 11-të vjet, në programin Informativ ku afirmoi kulturën dhe zhvillimin e saj në Kosovë...

Qazim Thaçi

Që në bankat e shkollës fillore ka nisur thurjen e vargut, për të vazhduar më vonë botimet e poezive...

Cikël poetik

Plazhi “Uji i Ftohtë”,sot i ngjanë si një fushe pas arene

Barkë e humbur mbi valë

Mbi tridhjetë futyra rrinin pranë e pranë...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •