LETERSIA SHQIPTARE - Julia Gjika

Julia Gjika

Julia Gjika u lind me 11 Korrik 1949 në qytetin e Gjirokastrës. Ka kryer gjimnazin Ajet Xhindole në Berat . Studimet e larta i kreu në Tiranë ne degen e Finances(Akademia Ushrarake) dhe ka ndjekur me korespondencë pranë Universitetit ne Fakultetin...

Cikel me poezi

Kjo dite e re...

Cikel me poezi

Ne ishim shumë të varfër...

“FOLE E ZOGUT” NE PEKIN

“Fole zogu”  gjigande, brilante...

STUHIA

Nuk duket këmbë zogu...

TE NGUJUAR

Duhet ngritur zeri...

AH!

Kujtimin e një dite e thërras...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •