LETERSIA SHQIPTARE - Mujë S. Berisha

Mujë S. Berisha

Mujë S. Berisha u lind në Vërban të Vitisë, më 27 shtator 1943. Shkollën Fillore e kreu në rrethin e vendlindjes. Shkollën Normale dhe Fakultetin e Filozofisë - dega e gjuhës dhe letërsisë shqipe, i kreu në Prishtinë. Është i martuar me zonjën Myrevete dhe kanë pesë fëmijë: Vlora, Sokoli, Merita, Violeta dhe Arbeni Me shkrime ka filluar të merret që nga shkolla fillore, ku punimet e tij i botoi në fletushkën e...

ISHTE DIKUR NJË SHTËPI

Ishte dikur një shtëpi

ATDHEU

Beni im ti je i vogël...

KY FLAMUR

Është një cohë- pëlhurë e shenjtë...

KALORËS KALTËRSIE

Vogëlush Beni sypetriti...

SHKRONJAT SHQIPE

Vasha të bukura, të gjuhës motra...

KUR VJEN TI, LIRI KOSOVE

Kur vjen ti, liri Kosove...

MOS HARRO KOSOVË

Ndër luftëra u poqe, u dogje...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •