Mimoza Sali

Mimoza Sali ka mbaruar shkollën Pedagogjike të Gjuhëve të Huaja në Shqipëri dhe më pas mbaroi studimet e larta për Multikulturat në Itali. Punon për të drejtat e emigrantëve atje dhe në një gazetë lokale në Bra (Cuneo). Ka botuar një libër me poezi në italisht, gjithashtu edhe një libër tjetër dy gjuhësh...

Cikël poetik nga Mimoza Sali (II)

Kërkoj bekimin tënd...

Cikël poetik nga Mimoza Sali (I)

Një lule e rènè né udhë...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •