Hysen Këqiku

Hysen Këqiku, u lind më 05. 06. 1944 në fshatin Velegllavë, komuna e Dardanës, shkollën fillore e nisi në vendlindje dhe e mbaroi në Llojan të Kumanovës. Gjimnazin e kreu në Preshevë, më pastaj studjoi Gjuhën dhe letërsinë shqipe. Punon mësimdhënës në Shkollën fillore “Musa Zajmi” në Gjilan...

ABC-ja IME

A ma jep dorën ti...

RRËKE LOTI NËPËR FAQE

Nën këtë dritë...

KOHA E BËNË TË VETEN

Meteorologut iu ka prishur...

RRAGATË

Në Gurubincë ka thatësi...

TË DUA

Të dua...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •