Dalan Luzaj

Dalan Luzaj u lind në Vlorë ne vitin 1944. Babai Isufi qe një nga krerët e organizatës së Ballit Kombëtar Shqiptar. Pas ardhjes së Enver Hoxhës në pushtet Isuf Luzaj u largua nga Shqipëria dhe në vend të tij familja u ndoq dhe u persekutua...

Cikël

Do të pres the, maji i shkrepur...

Nje Nene

Sa lot kish derdhur ne vetmi...

Më fal poezi

U nisa drejt teje në agimin e jetës...

Naim Frasheri

Nga burimi i lajthishtës...

Drita

Drite quhej nena ime...

Syte

Gjithcka vjeterohet...

Nje Dite me Diell

Kjo eshte per ty qe mbete larg;...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •