Ku t’i vendos simbolet

Ku ta vendos simbolin e Nderit dhe të...

Emigranti

Kur hyn në orbitën e vrulli dhe shpresës...

Plagë

Erdhi keta e më gjeti vetëm...

I qasem lules

I qasem lules...

Vitrinë

Xhepa të ftohtë...

Brenda teje

Bisedo me qindvjecaret:...

Me prit

Me prit ne shtegun ku rri ndarja...

Ylberi i moshes

Pranveres, dashurise sate i rriteshin...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •