Aleko Likaj

Filloren e ka kryer, ne Tirane-Cerrik, ne vitin 1956-1960. Shtatevjeçaren, dhe te mesmen, ne qytetin e...

NJE HISTORI CIGANE

E quanin Fikiri. Nuk ishte fort i gjate. Esmer e me mustaqe...

PENDESA E LEPËRUSHIT KËMBËSHPEJTË

Keni dëgjuar për lepurin që humbi në një garë me breshkën?...

Nje taksi per macen time

Te djelen e trete te Dhjetorit, kishim zene vend ne sheshin...

TOKE E MOHUAR

Fati nuk e kishte perkedhelur Tahsim Zyken. Kishte ardhur ne...

Si e vrane Drita Çomon

Arkivolin e ulën per nje çast në tokë. Kishin kaluar pragun e një...

CUFE TREGANAKU

Cufe e thwrrasin qw tw gjithw nw qytetin tonw...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •