Beqir Buzuku

U lind në vitin 1948 në fshatin Tygjec të Dardanës, shkollën fillore e kreu në vendlindje, kurse gjimnazin në Dardanë. Studioi në SHLP, grupi Gjuhë dhe Letërsi Shqipe, në Gjilan. Beqir Buzuku shkruan për fëmijë dhe të rritur. Përveç mbi 300 poezive, të botuara në “Zëri i rinisë. “Jeta e re”, “Zog mëngjesi”, “Pionieri” etj...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •