Ali D. Jasiqi

Ali D. Jasiqi lindi në Jasiq të Junikut më 1937. Shkollën fillore e kreu në Junik e në Deçan. Shkollën Normale e filloi në Gjakovë dhe e kreu në Prishtinë. Në Prishtinë e kreu edhe Fakultetin filologjik - gjuhë e letërsi shqipe. Ka punuar gazetar në të përditshmen “Rilindja...

MALLI

Mbrëmë foleja e maleve rënkoi...

RRËFIMI I GAN GABELIT

Quhem Gani Jefqishta. Në fshat me njohin si Gan. Nuk e di a e din emrin tim të vërtetë, po kështu me thërrasin. Madje as emrin e as mbiemrin asnjëherë nuk ma thonë saktë...

METAMORFOZA

Askush nuk besonte se do të na dilte i tillë. Marohej si...

KOBI I KËNGËS

Gjelbërimi e kishte mbuluar natyrën. Pyjet e zhveshura...

Ali D. Jasiqi/ DHJETË POEZI

Galuc në kujtime paluar...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •