Drita Çomo

Drita Çomo lindi në Tiranë, më 1958. Në nëntor të vitit 1960, në moshën dy-vjeçare, internohet për shkak të...

Ismail Kadare: Dritë që vjen nga humnera

Një natë shkurti të ftohtë të vitit 1981, në një nga dhomat e spitalit onkologjik të Tiranës, ndodhte një skenë dhimbjeje, tepër e njohur në këto mjedise: përbri shtratit të një vajze të re njëzetetre vjeçare, që ishte në grahmat e fundit të jetës..

Pjesë nga ditari

E martë 13.02.1979...

Babait

Po vij tek ti...

Ja ku erdhe perseri si vjet me pare

Ja ku erdhe perseri si vjet me pare...

Nënës

Atë ditë që ajo dukej krejt e thinjur...

Dashuri siberiane

Po bie shi...dhe ti je kaq larg...

Vjeshtes

Ajo vjen gjithnje me lot ne sy...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •