LETERSIA SHQIPTARE - Bajame Hoxha - Çeliku

Bajame Hoxha - Çeliku

Bajame Hoxha - Çeliku, u rrit nëpër kampet e intërnimit me punë të detyruar. Pas viteve '90 doli nga kampet e përqëndrimit dhe vazhdoi studimet. Ndërkohë iu dha e drejta për të botuar të gjitha ato që sistemi i kalbur i E.H. ia mohoi. Ajo tani jaton bashkë me familjen e saj, burrin e tre fëmijët në Bruksel...

Cikël poetik nga Bajame Hoxha - Çeliku

Nata e pikoi vesën në pllajë...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •