LETERSIA SHQIPTARE - Nehat Jahiu

Nehat Jahiu

Nehat Jahiu u lind më 10.10.1951 në fshatin Orizare të komunes së Likovës. Shkollen fillore e kreu në vendlindje, të mesmen në Preshevë, ndërsa shkollën e Lartë Pedagogjike - Dega e Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe në Gjakovë. Punon në shkollen fillore "Faik Konica"...

Nehat Jahiu: Cikël poezish satirike

Ata që dikur të ngritën në maj mali...

Letrat e mikes sime…!

Eshtë vonë tash,po shkon ora 10 e darkës dhe unë...

Cikël poetik nga Nehat Jahiu

...e ku po e leme fushen e malin...

Cikël poezish satirike...

Dardha bie nen dardha...

Cikël me poezi satirike

Vallën na e hedh me dy shamia...

Nëno

Dikush më shumë e dikush më pak...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •