Liridon Miftari

Në faqen tonë letrare të Zemrës Shqiptare, po prezantojmë një talent të ri, i cili vjen duke na befasuar me shkrimet e tij. Liridon Miftari, një i ri shqiptar i cili premton shumë. Dëshira dhe ëndrra e tij, janë të shkruajë dhe vetëm të shkruajë. Pasioni i tij kërkon të sjellë pranë lexuesit...

Poezi nga Liridon Miftari

Si më ta përshkruaj dashurinë kur dashuria...

Cikël poetik nga Liridon Miftari

Rrugët u boshatisën mbetën vetëm fjalët e erës...

Tregimi për Quflën

Një tregim që ndoshta nuk do të mbaroj kurrë, as natën as ditën, sot s’do të jetë nesër e as nesër s’do ...

Poezi të reja nga Liridon Miftari

Besoj që përgjigjen e di...

Cikël poetik nga Liridon Miftari

Big-bang ishte posa të takova...

ENGJËLLI I FERRIT

Na ishte një herë një poet dhe një engjëll...

Nga krijimtaria e Liridon Miftarit

Rritur jam me një zjarr të përlotur që rrjedh...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •