Rexhep Kastrati

Rexhep Kastrati u lind më 14 shkurt 1968, në Hoçë të Vogël, afër Rahovecit. Nga viti 1992 jeton në Prizren. Deri më tash ka botuar këta libra: Jetëvdekja, poezi, 1993; Libri i njerëzisë, poezi, 1996; Komprometimi i çështjes shqiptare, publicistikë, 1998, dhe...

Nga përmbledhja me vjersha: JETËVDEKJA (1993)

Nuk e di Imzot Qielli u përmbys...

Nga cikli: NË KËRKIM TË DIELLIT

Do nisem nënë do shkoj...

Nga cikli: PIRAMIDAT E KOHËS

Faraonët thyer kanë kokat...

Nga cikli: NDËRMJET NJERIU

Njëherë i ndërtuan...

Nga cikli: SHPIRTI

E dashuria

Nga cikli: TRURI

Ferrin – Parajsë...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •