Shkëlqimi dhe Rënia e Shokut Zylo

Nuk kisha dëshirë të shkoja në asnjë zyrë. Isha lodhur duke ndenjur...

Poemë për Babanë e për Veten - Kënga III

S'e thur poemën aq të gjatë...

Arka e Djallit

Anthulla, pasi dëgjoi një përmbledhje të shkurtër të përshkrimit të udhëtimit...

Njeriu me Top

Tregojnë se plaku Mere njëherë kishte vdekur e pastaj ishte ngjallur...

Pertaci i Mengjesit

Kur ngrihem nuk di se c'të bëj në mëngjes...

Mos dil në ballkon

Përse po këndon i nëmuri Gjon

Kohë më vonë

Kohë më vonë e ndofta më shumë...

Të bëhem pëllumb

A doni të bëhem pëllumb mbi pëllumba...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •