Enderr e prere

Mos vdis,se pas shirave aren e mbushi bari...

Njeriu dhe Koha

Vertitet nje re e zeze mbi bote...

Pulebardha

Pulbardhen ne reren e lagur e gjetem...

Mos ma kujto

E shkuara ka caste dhe ore te hidhura, mos ma kujto...

Nje mendim vetetimthi

I humba te gjitha, po lypes s'u ktheva...

Plazhi

Ç'qe kjo hata e madhe që bëre, o plazh...

Kur Kthehesha nga Deti

Katërmbëdhjetëvjeçar...

Judë e Krisht

Ma do qejfi, shkoj drejt dhimbjes...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30