LETERSIA SHQIPTARE - Dritëro Agolli

I Përndjekuri i Dashurisë

Unë jam i burgosuri yt...

Elegji për Qenin

Më dhimsesh qen i vogël! s'pate fat...

Dy Vëllezër dhe Ujku

Na ish seç na ish, more njerëz...

Sirena e Lumit

Ajo u vërtit lakuriq...

Dialog me Bejte në Arë

O moj vajza lule...

Trishtimi

Po iki me trishtim i zhgënjyer nga miqtë...

Heshtja

Cigarja u dogj gjer ne fund...

Vdekja e Nenes

U zvogelua nena dhe u tret e gjitha...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •