LETERSIA SHQIPTARE - Fatmir Halimi

Fatmir Halimi

Fatmir Halimi u lind në vitin 1972 në fshatin Dumnicë e poshtme të Podujevës.Shkollën fillore e kyeu në vendlindje, të mesmen në Podujevë, ndërsa studimet në degën Letërsi dhe gjuhë shqipe i kreu në Fakultetin e Filologjisë në Prishtinë...

KËKIMI I VALBERËS

-"Në errësirën dhe heshtjen e shurdhët që mbretron në pamjet...

Rinjohja

Dreni u zgjua kah mesi i ditës. Ishte gjumi i parë që...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •