LETERSIA SHQIPTARE - Sejdi Berisha

Sejdi Berisha

Sejdi BERISHA u lind në vitin 1947. Që në shkollën fillore, ky fillon të shkruajë poezi, të cilat, së pari i botohen në gazetën “Flaka e Vëllazërimit” të Shkupit e pastaj, në “Pionieri” dhe në “Rilindja për fëmijë”. Nga këtu zë fill edhe zhvillimi i talentit të tij edhe si shkrimtar edhe si gazetar...

Sejdi Berisha: Dashuro një minutë (Cikli: Sa shumë të kërkova)

Vashat nuk arrijnë t’i fshijnë lotët...

Sejdi Berisha: Dashuro një minutë (Cikli: Aromë shiu)

Shikimin tënd dëshiroj ta harroj...

Cikël poetik nga Sejdi Berisha

I trazova shprehjet...




Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •