LETERSIA SHQIPTARE - Tuni Papuçiu

Tuni Papuçiu (1922-1975)

Tuni Papuçiu ka lindur më 23 mars 1922 në qytetin e Fierit. Shkollën fillore e kreu në vendlindje...

Poezi nga Tuni Papuçiu

Këtu në zemër folen...

Marga

Kisha bërë një operacion në njërin sy dhe për disa ditë të dy...

Te gurëskalitësit e vegjël

Kur lexova në gazetë për gurskalitësit e vegjël u bëra kureshtar...

Mirushi

Dua t’u flas për një mik timin. Jemi fqinjë dhe shkojmë shumë...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •