Dilaver Asani

Dilaver Asani u lind me 10 prill te vitit 1956 ne f.Vranjovce te Gostivarit.
Mesimin fillor e kreu ne vendlindje per te vazhduar gjimnazin ne Gostivar,dhe t`i ndjek studimet ne A.P ne Shkup ku diplomoi me 1979...

Epitaf gabimi

Gjithe qe morra valle...

Lumturia

A ka flete lumturia...

Shtegetimi

Keto ujra te turbullta...

Kenga e Goces Tivarit

Dua te vete...

Kthimi ne vendlindje

Por ja edhe sot...

Ne vend te epilogut

Malli ne syte e mi shihet...

Ne pritje te agimit

Ne pritje te agimit...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •