LETERSIA SHQIPTARE - Enertin Dheskali

Enertin Dheskali

Enertin Dheskali ka lindur më 31 Mars të vitit 1976 në qytetin e Fierit. Diplomohet në vitin 2001 në Fakultetin Filologjik në Universitetin e Tiranës për Gjuhë dhe Letërsi, me rezultate mjaft të larta. Në vitin 2006 nis studimet pasuniversitare dyvjeçare...

Cikël poetik nga Enertin Dheskali

Kuturisen matrapazët e shekullit të ri...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •