Alfred Papuçiu

Alfred Papuçiu ka lindur në Tiranë, më 26 qershor 1947. Ka përfunduar studimet e larta në Universitetin e Tiranës, për gjuhë, letërsi shqipe dhe françeze, duke marrë në të njëjtën kohë një formim si përkthyes. Ka dhënë mësim frëngjishten në Fakultetin e Inxhinjerisë...

Dhurata më e çmuar (skicë letrare)

Ajo ishte studente në Gjenevë. Studjonte

Me zemër të madhe

E djela është e qetë në Zvicër. Sapo ishim...

Tek dëgjoj zërin melodioz të Vaçe Zelës…

Shkas për këtë shkrim në këto ditë...

Dashamirësia e shkrimtarit, gazetarit, publiçistit, Tuni Papuçiu

23 Mars 2008 - ..Ai u largua nga kjo botë shumë...

Meditim për shqiptarët, Europën dhe Ballkanin

Bashkëbesëlidhësi im shqiptar më gëzoi sot...

Koncerti në kishën e Sakrë-Kër të Gjenevës

S’ka shumë kohë që isha ftuar në kishën e Sakrë-Kër...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •