Çadra e Frankut

Kisha simpati të veçantë për atë njeri dhe gjithmonë...

Senatori amerikan dhe shqiptarët

Cuditërisht vendi i delegacionit shqiptar...

Në timon

Shoku im e la timonin dhe shkoi në karroceri...

Marjeta e vogël

Ajo erdhi atë ditë në punë për herë të parë në...

Kujtimi i fabrikës së çimentos

Djali i inxhinjerit të dëgjuar ishte kthyer nga...

E verbëra me fytyrën e bukur në tren

Kisha zënë vend me vajzën në tren aty në Bazel...

Ylli i bariut

Nga malet filluan të zbresin retë. Ato shkuan...

Vajza ime dhe nëna

Isha në një shërbim në spitalin e fëmijëve në Gjenevë...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30