LETERSIA SHQIPTARE - Agim Bacelli

Misteri i fotografisë

Isha i ftuarë nga miku im, Reis Çorbaxhi, në kryeqytetin e New York-ut, në  Albany për Thanksgiving...

Agim Bacelli

Ka lindur në Korçë në vitin 1951. Shkollën tetë vjeçare e ka kryerë në Bulgarec dhe të mesmen e në qytetin e Korçës. Studimet e larta i ka kryerë në Akademinë e Aviacionit...

Isa dhe Lordi Gray

Ismail Qemali para Lordit Gray...

Nëse një ditë...

Ti do të jesh duke qarë...

Zemëra-tat

Një herë e një kohë një Plak i Mënçur Shqiptar...

Mosha e Gruas

Një 20 vjeçare është si Afrika...

Një...

Një këngë mund të shdritë si një yll...

Një çast

Në fëshfërimën e erës...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •