E

Elona Çuliq

Elona Çuliq, lindur më 18.10.1986, ka studiuar fillimisht për piano në shkollën artistike "Prenk Jakova" e më pas gjuhë frënge në shkollën e gjuhëve të huaja...

Krijime nga Erjola Kola (II)

Një faqe tjetër të librit kthej...

Krijime nga Elona Çuliq

Ç'kangë kndoje mbramë, në puthjet e reve...

Erjola Kola

Erjola Kola ka lindur në 19 Korrik 1986 në qytezën e Roskovecit, rrethi Fier. Është rritur e ka ndjekur shkollën 8 vjeçare ne qytetin e Patosit. Shkollën e mesme e kreu në Fier dhe pas mbarimit të saj, është larguar nga Shqipëria, për të ndjekur studimet e larta në Gjermani, ku dhe jeton prej 6 vjetësh...

Krijime nga Erjola Kola

Si mund të falenderosh dikë që të rri afër, të mbështet, të fal buzëqeshje...

Poezi nga Enkelejda Kondi-Masseboeuf

Jemi bashkë ti dhe unë sot në heshtje...

Elmaze Grainca

Elmaze Grainca, u lind në Cerrnillë të Ferizajt me 13 janar 1962.Ka përfunduar Fakultetin Filologjik dega e Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe në Prishtinë, ku ka marrë titullin...

Cikël poetik nga Elmaze Grainca

Prapa malit mjegull...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •