E

Poezi nga Enver Sulaj

Kam nevojë për një buzëqeshje sot...

Enkeleda Ristani (Kollçku)

Enkeleda Ristani (Kollçku) Ka lindur ne Fier ne 13 gusht 1974. Ka mbaruar shkollën fillore e të mesme po në Fier...

Poezi nga Enkeleda Ristani

Ti qeshe ate nate...

Erjeta Kici

Erjeta Kici ka lindur në vitin 1978 në qytetin e Kavajës në një familje arsimtarësh. Në vendlindje mori dhe mësimet e para dhe shkollën e muzikës. Shkollën e mesme e kreu në Tiranë. Qysh në moshë të vogël kishte pasion për librat e lexonte vazhdimisht , duke jetuar në botën e tyre të magjishme...

Poezi nga Erjeta Kici

Une kam lindur poezi...

Enkelejda Kondi Masseboeuf

Enkelejda Kondi Masseboeuf lindur ne 29/04/1972 ne Korçe. Banon prej 12 vjetesh ne France...

Cikël poetik nga Enkelejda Kondi Masseboeuf

Lexoje poetin dhe vargun e tij...

Poezi nga Enkelejda Kondi Masseboeuf

Bosh eshte dhoma Shpirti bosh, Ti sje aty!...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •