E

Enver Sulaj

Enver Sulaj u lind më 4 maj 1970 në fshatin Malësi e Re të Prizrenit. Shkollën fillore...

Cikël poetik nga Enver Sulaj

Yjet u vonuan sonte- nata shumëzohet pa mbarim, ëndrrat harruan rrugën e nëpër...

Elisa Gjerani

Elisa Gjerani lindi me 06.01.1991 ne qytetin e Elbasanit. Shkruan poezi që në moshë fare të re. Aktualisht është spikere në TV “Elbasani”. Është antare e lidhjes së shkrimtarëve "Kostandin Kristoforidhi" në qytetin e Elbasanit...

Poezi nga Elisa Gjerani

Mendime, hiqini prangat...

Eriola Isaraj

Eriola Isaraj...

Cikël poetik nga Eriola Isaraj

Nga skutat e errëta të trillimit...

Eriola Musaraj

Eriola Musaraj ka lindur në qytetin e Vlorës, ka mbaruar universitetin në degën ekonomik dhe punon si në këtë...

Cikël poetik nga Eriola Musaraj

Po më grish aroma jote...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30