E

Eroll Veliu

Eroll Veliu u lind në Tetovë. Shkollën fillore dhe të mesmen e kreu në Tetovë. Studimet për Fakultetin pedagogjik të...

Eroll Veliu: Fabula nga Libri "Njeriu dhe bota që s'flet"

Një ditë mbreti urdhëroi që ta ekzekutonin me varje një njeri të pafajshëm...

Eva Hila

Eva Hila u lind  në Shkodër më 2 nëntor 1963. Qysh e vogël mëton të rreshtojë vargjet e para, e më pas merr pjesë në konkurset e poezisë ne Shkodër si dhe  përfaqëson Shkodrën në konkurset kombëtare të poezisë për pesë vjet me radhë. Në vitin 1991, largohet nga Shqipëria për në Francë. Ndjek studimet për Letërsinë...

Cikël poetik nga Eva Hila

Me duart që të dridhen si flakë qiriu...

Edona Beqiri

Është e lindur  në Gjilan më 25. X. 1991. Shkollën fillore  e ka kryer në vendlindje, ndërsa Shkollën e mesme...

Enertin Dheskali

Enertin Dheskali ka lindur më 31 Mars të vitit 1976 në qytetin e Fierit. Diplomohet në vitin 2001 në Fakultetin Filologjik në Universitetin e Tiranës për Gjuhë dhe Letërsi, me rezultate mjaft të larta. Në vitin 2006 nis studimet pasuniversitare dyvjeçare...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •