Flora Sela - Kastrati

Flora Sela - Kastrati lindi në Strugë më 6 gusht 1961. Shkollën fillore dhe të mesme i kreu  në vendlindje. Më 30 qershor 1983 diplomoi në Universitetin e Kosovës në Prishtinë, në Fakultetin Filozofik dhe mori titullin Profesor i Fiolozofisë-Sociologjisë. Më datë 29 prill 1992 në Universitetin...

Flora Sela – Kastrati: Burrë e kam liqenin

Dhe, a është poezia Ajo...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •